Klantenservice

Verzending

Lana’s haarfrutsels rekent vanaf €4,25 verzend- en administratiekosten voor uw bestelling. Vanaf €30,- euro bieden wij gratis verzending aan binnen Nederland. Voor overige landen binnen de EU verzenden wij gratis vanaf €50,- euro.

Wij verzenden alle bestellingen in een bubbeltjes enveloppe of in een brievenbusdoosje met track & trace code.

Betaling

Bij Lana’s haarfrutsels heb je de mogelijkheid om op diverse veilige manieren te betalen. Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Na het ontvangen van de betaling wordt je bestelling binnen 1 à 3 werkdagen verstuurd.

Bestellen vanuit het buitenland

Voor alle bestellingen buiten Nederland maar binnen Europa vanaf €50,- euro bieden wij gratis verzending. Voor betalingen vanuit het buitenland kun je afrekenen via Bancontact, Giropay of SOFORT Banking.

Retouren / ruilen

Wanneer je niet tevreden bent met een bepaald product, kun je het binnen 7 dagen na ontvangst, in de originele verpakking retourneren. Op maat gemaakte frutsels kunnen NIET geretourneerd worden. Wil je een product ruilen of retourneren dan dien je altijd eerst contact op te nemen met Lana’s haarfrutsels. Vermeld hierbij in ieder geval je volledige naam en factuurnummer. De verzendkosten voor het terugsturen van de te ruilen of retourneren producten zijn voor eigen rekening.

Let op! We kunnen alleen producten retour nemen die ongedragen en onbeschadigd zijn. De retour gezonden items zijn op eigen risico voor de klant.

Onderhoudstips

Voor alle producten die niet van sterling 925 zilver of stainless steel zijn bestaat de kans dat de producten naar verloop van tijd minder mooi worden. Dit zal bij de ene persoon sneller gaan dan andere, dit heeft te maken met de PH-waarde van je huid. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je items hierbij een aantal tips:

  • Niet met de frutsels om gaan slapen, douchen, sporten of afwassen.
  • Doe eerst parfum, hairspray en bodylotion op en daarna pas je frutsels om.
  • Bewaar je frutsels in een droge ruimte i.v.m. vocht.
  • Droog je handen eerst goed af voor je je frutsels om/in doet.

Vragen, opmerkingen en/of suggesties?

Stuur een e-mail, whatsapp bericht of chatbericht en dan zullen we je zo spoedig mogelijk je vraag beantwoorden.

Liever bellen?

We zijn doorgaans goed bereikbaar op 06 513 97 376.